MCDONALD'S ALMERE HAVEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 692 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Haven. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 23:42 Ik had in de ochtend al een bestelling geplaatst voor 14.45 uur. Deze bestelling werd pas om 15.15 uur geleverd, dat was het enige minpuntje.
27 sep 2022 om 13:01 Onze bestelling was niet compleet. We hebben meerdere malen gebeld naar de vestiging maar geen gehoor en hebben we ook hierover gemeld bij thuisbezorgd en tot op heden niets gehoord!
21 sep 2022 om 15:21 Het komt zo vaak voor dat mijn bestelling niet compleet bezorgd word. Een paar keer een klacht ingediend en krijg hierop helaas geen reactie. jammer!!
21 sep 2022 om 7:21 Al de tweede keer dat mijn geld verspild is aan sausjes. De mac gooit ze er niet bij zelfs als ze apart besteld zijn.
19 sep 2022 om 23:29 Mijn eten was koud en kreeg het te laat door een misverstand.
19 sep 2022 om 20:22 Dit duurde belachelijk lang. De tijd in de app die telde op ipv af. Toen het na 1,5 uur eindelijk kwam, waren ze de fritessaus en een burger vergeten. Schandalig. Heb 4x gebeld maar die nemen natuurlijk niet op. Dit mogen ze wel goed komen maken
17 sep 2022 om 20:02 2 uur en 40 minuten moeten wachten op mijn bestelling!!! Bezorger gaf aan dat de order niet eens bij hem binnenkwam! 3 menu’s besteld waarvan 1 niet gekregen, een losse burger besteld wat ook verkeerd kwam!
11 sep 2022 om 21:28 Bijna een uur gewacht op mijn bestelling. Patat was koud en taai, er zat geen rietje bij en ook geen servetten.
10 sep 2022 om 21:49 Bezorgtijd was erg lang, patat was koud, drinken was gemorst en de sauzen die we hadden besteld zaten er niet bij, Te duur voor wat je krijgt (zeker met bezorgkosten er bovenop)
10 sep 2022 om 20:36 I dont get cocacola
10 sep 2022 om 19:31 Alles koud, bestelde sausjes niet aanwezig
10 sep 2022 om 16:20 Joshua is een leuke leverancier! he explained the lateness and it was very professional.