MCDONALD'S ALMERE HAVEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1073 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Haven. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 19:36 Ik krijg altijd een vanille milkshake wanneer ik banaan bestel, ik vind die vervelend worden. Ook duurde het 40 minuten voordat mijn eten hier was, de frietjes waren alweer lauw.
7 jul 2024 om 18:54 Ik ben pissig! Grote bestelling gedaan van 90 euro en er missen 3 burgers, geen saus, geen rietjes, geen servetten. Hoe moeilijk is het om een bestelling goed in te pakken?! Bel met de vestiging en ze doen helemaal niks! Geen service!
6 jul 2024 om 23:48 Bestelling was niet compleet en het eten wat er was, was ijskoud en verschrompeld leek wel vanmorgen bereid te zijn. Drinken zat door de hele tas heen zat geen druppel met in de beker.
5 jul 2024 om 17:19 Snel bezorgd, erg vriendelijke bezorger , burgers & friet goed warm en Fanta lekker koud. Was lekker allemaal.
1 jul 2024 om 1:25 Patat bijna niet gebakken, helemaal slap en koud. Eigenlijk was alles koud. + drinken zijn ze vergeten... slecht.
29 jun 2024 om 19:16 127min wacten voor bezorg
29 jun 2024 om 0:12 Bestelling niet compleet en je kan ze niet bereiken.
25 jun 2024 om 20:13 Het eten werd koud bezorgd , frietjes waren niet goed gebakken en slap. Drinken lag in het zakje inplaats van in het bekertje. Ruim 40 euro betaald voor een slechte kwaliteit.
20 jun 2024 om 21:26 Helaas niet de juiste bestelling wat de laatste tijd nog al voor komt Product bij bestellen kost dan toch al met al 5euro extra bezorg en andere kosten
16 jun 2024 om 19:55 Bezorging duurde langer dan een uur en ze waren de helft van mijn bestelling vergeten. Het eten was ook veel te duur en dan blijkt het eten dat ze wel hebben bezorgd ook nog koud!
6 jun 2024 om 8:27 Schandalig wat je krijgt voor die prijs Laatste x geweest
3 jun 2024 om 16:00 Eten was koud, friet was taai en mn drankje was omgevallen in de bezorgtas.