MCDONALD'S ALMERE HAVEN

MCDONALD'S ALMERE HAVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 624 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Almere Haven. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 2:56 Na 2 uur zelf happymeal maar opgehaald, bij thuiskomst weer incompleet. Weer terug, mega chaos bij de mcdonalds, ik bestel voor gemak niet voor irritatie. Ivo wat een sukkel ben jij? Telefoon niet opnemen en op locatie ook niet thuisgeven, pfffff
21 mei 2022 om 22:27 Jammer
21 mei 2022 om 21:45 Verschrikkelijk. Letterlijk 100 min gewacht op mijn bestelling en dan nog mijn frietsausjes en zoetzure sausjes niet gekregen. Mijn sundae's waren milkshake omdat ze gesmolten waren. Wat een teleurstelling en voor de 2e keer. Nooit meer
21 mei 2022 om 21:33 After 2 hours waiting stoll not food. Order is canceled
21 mei 2022 om 21:32 Helaas na 2,5 uur wachten nog mijn eten niet... gebeld, maar het is erg druk. Hopelijk komt het snel, want ik heb honger
21 mei 2022 om 20:07 Very bad, after more than 2 hours, I haven’t receive my order yet
21 mei 2022 om 0:28 eten was lauw en de frietjes waren slap. ook was de bestelling niet compleet. ik heb 2x gebeld met het telefoonnummer op de bon, maar kreeg niemand aan de lijn.
16 mei 2022 om 19:31 Bestelling niet compleet!! elke keer missen er wel dingen bij een bestelling
16 mei 2022 om 16:45 Alles was nog lekker warm goed gedaan hoor
15 mei 2022 om 21:42 Het eten is nooit aangekomen, na melding wel heel netjes opgelost door thuisbezorgd! Daarom toch tevreden.
14 mei 2022 om 9:44 De milkshake was vergeten
10 mei 2022 om 16:45 Eten niet warm, gevraagd bezorgtijd 14.15 uiteindelijk gebracht om 15.20, waardeloos dus